Szentesi cserépkályha

Bemutatkozás

A Szentesi Cserépkályha márkanév. Cégünk, a Marosinvest Kft. egy német-magyar közös tulajdonú, kerámiából készült termékek tervezésére, fejlesztésére és kivitelezésére specializálódott vállalkozás.

Magas minőség, kedvező ár

A gyártás teljes folyamatában ISO9001 minőségbiztosítási rendszert alkalmazunk, csempéink a legszigorúbb német szabványoknak, igényeknek is megfelelnek. Öntött, mázas, kétszer égetett kályhacsempéink nagy méretpontosságúak és rendkívül magas anyagminőséget képviselnek.

Termékeink jelentős részét német és más külföldi piacokon értékesítjük, de ma már Magyarországon is széles termékpalettával vagyunk jelen, a hazai piacra alakított, kifejezetten versenyképes árakkal.

Széles választék, egyedi igények, rugalmas gyártási intervallum

Klasszikus csempéink mellett termékfejlesztésünk is folyamatos, mindig a kályhaépítők és a vásárlók igényeit szem előtt tartva születnek meg a csempéink. A kivételesen gazdag forma- és színvilágnak köszönhetően a Szentesi Cserépkályha ma már fogalom az építők és építtetők körében. Termékeink moduláris rendszerben kerülnek kialakításra, gyakorlatilag minden elem kombinálható egymással, így csak a fantázia szab határt egy-egy cserépkályha megépítésénél.

Épített kályháink mellett népszerűek még az akár azonnal hazavihető, klasszikus formavilágú hordozható kályháink és a modern vonalat képviselő mobil kandallóink, melyek egyedi elképzelések szerint is legyárthatók.

Cégünk adottságainak köszönhetően a megrendeléstől a gyártásig rövid átfutási határidőket is tudunk vállalni, illetve az egyedi kéréseknek is meg tudunk felelni mind forma, mind színek tekintetében.

Exkluzív bemutatóterem, partneri kapcsolatok

Az ország jelenleg legnagyobb cserépkályha és kandalló bemutatótermében saját gyártású termékeink mellett minden, a tüzeléstechnikához kapcsolódó segédanyag és kiegészítő megtalálható – legyen szó klasszikus cserépkályha ajtóról, hőálló üvegről vagy akár a legmodernebb fűtőberendezés kivitelezéséhez szükséges kéményrendszerekről, de a kinti kemencék, bográcsozók, kiskonyhák építéséhez is kínálunk magas minőségű anyagokat.

Konkrét ajánlatkérés esetén teljes kivitelezésre is tudunk árakat kalkulálni, amelyben az aktuális kedvezmények is érvényesítésre kerülnek.

Természetesen szakmai kérdésekben is állunk rendelkezésre, munkatársaink segítenek a csempe, a kályha kiválasztásában és kiváló, garanciával rendelkező kivitelező mesteremberekkel is segítünk felvenni a kapcsolatot.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, lehet jönni csak nézelődni, tanácsot kérni, de konkrét elképzelésekre is minden esetben tudunk megoldásokat kínálni.

Referenciák

Bemutatótermünk

6600 Szentes, Szarvasi út 8.

H-P: 9.00 – 17.00
SZ: 9.00 – 12.00

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi űrlap kitöltésével közvetlenül kapcsolatba léphet Tűzvilág Partnerünkkel.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a kapcsolati űrlap nem árajánlat kérésre szolgál. Az árajánlat kidolgozása egy tervezési-egyeztetési folyamat része, azt előre megadni a helyszín és a feltételek ismerete nélkül nem lehet.

[recaptcha]