Szadai Kályhacsempegyár

cserepkalyha@koltocsempe.hu
+36-20-9-523-928
www.koltocsempe.hu

iroda:
1147 Budapest, Jávorka Ádám u. 47.
gyár:
2111 Szada, Corvin u. 24.
Nyitvatartás:
Hétfőtől – péntekig: 8:00 – 15:00
06-28-503-260,
06-28-503-261

Bemutatkozás

Közel 30 évvel ezelőtt kezdtük működésünket, ma pedig már két üzemünkben 60 munkatársunk készít kályhacsempéket a kor elvárásainak megfelelően. A csempegyártás az elsődleges tevékenységünk, azonban a gyártás mellett kivitelezést is vállalunk. Továbbra is építünk cserépkályhákat és kandallókat, főként a fejlesztő munkák eredményeit értékelő tapasztalatok gyűjtése és az új fejlesztési irányok kitűzése céljából.

Kályha és kandallóépítőként partnereink – többségükben kályhás mesterek – állnak a rendelkezésükre. Egy-egy építési feladat műszaki tartalmának ismeretében díjmentesen ajánljuk a szakmai és földrajzi szempontok együttes mérlegelése szerinti legalkalmasabb mestereket.

Magyarországon legalább 120 kandallóépítő és kályhásmester épít a csempéinkből. Számunkra ez a legnagyobb elismerés. Az általunk gyártott csempék minőségét náluk jobban senki sem ismeri, így ha valóban érdekli mit is jelent a “Költőcsempe” a szakmában, csupán azt kérjük:

kérdezzen meg néhány kályhásmestert vagy kandallóépítőt kályhacsempéinkről.

Szakmai értékelés

A Szadai Kályhacsempegyár közel 30 éve alapított hazai vállalkozás. Ma 600 csempefajtát készít 60 standard színben. Egyedi megrendeléseket, díszítéseket is vállal. Termékeit 7 országban forgalmazza. Itthon kb. 120 kályha és kandalló építő kínálatában találhatók meg a szadai kályhacsempék. Elmondhatjuk, hogy mind az építők, mind a megrendelőik megelégedésére.

A tulajdonos szilikát mérnök folyamatos, intenzív technológiai fejlesztésének köszönhetően szakmai körökben is elismerten nagyon jó minőségű kályhacsempék készülnek Szadán.

A csempék formavilágát iparművészek közreműködésével alakították ki. Legújabb projektjük Harmath Mihály különleges modern és letisztult klasszikus stílusú kályháihoz állít elő csempeanyagot.

Partneri kapcsolatok

Harmath kerámia

Referenciák

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi űrlap kitöltésével közvetlenül kapcsolatba léphet Tűzvilág Partnerünkkel.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a kapcsolati űrlap nem árajánlat kérésre szolgál. Az árajánlat kidolgozása egy tervezési-egyeztetési folyamat része, azt előre megadni a helyszín és a feltételek ismerete nélkül nem lehet.

[recaptcha]