Keramik Art

eva.kern@keramikart.com
+36-72-525-868
www.keramikart.com
7627 Pécs, Rákos Lajos u. 27

Bemutatkozás

egyedi cserepkalyha keramikart

Cégünk egy  németországi  nagy cserépkályha-építő cégből  alakult, így vállalkozásunk nemcsak kerámiaipari, hanem jelentős cserépkályhaépítő szakismeretekkel is rendelkezik. Mindezen szakismeretek lehetővé teszik a megbízhatóan működő, vásárlóink megelégedésére szolgáló kályhák építését.
Időközben a KeramikArt tisztán magyar vállalkozássá vált. A cégvezető Kern Gyöngyi, férjével Kern Theoval, valamint a képzett szakembereikkel minden szempontból első osztályú termékek előállításán dolgoznak. A cserépkályhák,-  és kandallók tervezője, designere Kern Theo, akinek egyedi tervei, elgondolásai nemzetközileg ismertek és elismertek. Cserépkályháink  jelentős részét külföldön értékesítjük, de a hazai piacon is egyre keresettebbek termékeink. Körülbelül 50 cserépkályhaépítő-vállalkozás (pl. Németországból, Ausztriából, Belgiumból,  Luxemburgból) építi a KeramikArt kályhacsempéiből cserépkályháit és kandallóit szerte Európában.

A KeramikArt az egyedi cserépkályhák és kandallók építéséhez szükséges csempe gyártására  szakosodott. A nagyméretű kerámiák modern cserépkályhák és kandallók kivitelezését segítik elő.  Saját porcelánfestő, és mintázó műhelyünk első osztályú tradicionális, és rusztikus kályhák dekorálását teszi lehetővé.
Bemutatótermünkben 13 saját építésű és tervezésű cserépkályhát, kandallót, valamint egyedi épületkerámiát tekinthet meg a kedves érdeklődő (cím: Pécs, Rákos Lajos u. 27).
Szeretettel várunk minden látogatót, bármilyen messziről érkezzék is. Kínálatunk egyedülálló Magyarországon, ezért hosszabb utat is érdemes megtenni leendő ügyfeleinknek, indulás előtt mindössze egy telefonos egyeztetést kell Önnek megtennie. Nyugodtan hozzanak magukkal saját tervrajzokat, akár egy skicc is megfelel a méretek megjelölésével és mi megtervezzük az Önök kályháját! A pontos tervdokumentációt végül a számítógépes tervezőprogram segítségével készítjük el.

Gyakorlatilag bármilyen stílusban tervezünk kályhákat,  figyelembe véve a  megrendelő igényeit. Magyarország egész területén vállaljuk a teljes körű kivitelezést.

Munkatársaink

keramikart-team

Referenciák

Bemutatótermünk

7627 Pécs, Pécsbányatelep, Rákos Lajos u. 27.

keramikart bemutatóterem

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi űrlap kitöltésével közvetlenül kapcsolatba léphet Tűzvilág Partnerünkkel.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a kapcsolati űrlap nem árajánlat kérésre szolgál. Az árajánlat kidolgozása egy tervezési-egyeztetési folyamat része, azt előre megadni a helyszín és a feltételek ismerete nélkül nem lehet.

[recaptcha]