BEN-KEL kft.

benkel kandallo logo

benkel@benkel.hu
+36302020254
www.benkel.hu
facebook.com/benkelkandallo
2009, Pilisszentlászló, Szentendrei út 19.

Bemutatkozás

 

A BEN-KEL Kft családi vállalkozásként az öntvényből készült zárt tűzterek és a hozzá való kiegészítők sorozatgyártását a kilencvenes évek elején kezdte el.
A Benkel tűzterek alapelemeinek gyártása alvállalkozókkal kezdődött. Ma már jó néhány alkotóelemet saját kapacitással állítunk elő, de a fő alkotórészek, neves öntödékkel való együttműködés eredménye. Minden termékünk hazai alapanyagból készül. Kandallóbetéteinkre 5 év garanciát vállalunk. Már évekkel ezelőtt – a piaci igényekhez alkalmazkodva – jelentős figyelmet fordítottunk a különféle típusú hőhasznosítók célszerű változatainak kialakítására. Jelenleg a kandalló tűzterek hatásfokának javítása és teljesítményeinek növelése céljából hulladékhő hasznosítókat és levegős illetve vizes hőcserélőket is gyártunk. Mindig ’törjük a fejünk’ újításokon, hogy még tökéletesebb és minden igényt kiszolgáló termékek kerüljenek ki üzemünkből. Ezekben az években óriási változások történnek újfent, a kandalló piacon. Napjainkban, amikor a külföldi versenytársak – olykor a magyar minőséget alulmúló – termékei elözönlik a belföldi piacot, mindannyiunk közös érdeke a magyar termékek elfogadottságának erősítése. Mi továbbra is meg fogjuk őrizni piaci pozíciónkat, melynek záloga a folyamatos fejlesztés, mely egyben versenyképességünk záloga.

Gyártott termékek

  • Vízteres kandallóbetétek
  • Légfűtő kandallóbetétek
  • Kerti grillezők
  • Kályha- és kandallóajtók
  • Egyéb kiegészítő termékek

Grillezéshez kapcsolódó termékeinket a www.benkelgrill.hu weboldalon érheti el.

Referenciák

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi űrlap kitöltésével közvetlenül kapcsolatba léphet Tűzvilág Partnerünkkel.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a kapcsolati űrlap nem árajánlat kérésre szolgál. Az árajánlat kidolgozása egy tervezési-egyeztetési folyamat része, azt előre megadni a helyszín és a feltételek ismerete nélkül nem lehet.

[recaptcha]