KISS KANDALLÓAJTÓ Kft.

kiss kandalló logo

info@kisskandallo.hu
+36-20-395-2434
+36-20-937-4543
www.kisskandallo.hu
facebook.com/kandalloajtok
3100 Salgótarján, Kővár út 14.

Bemutatkozás

Cégfilozófiánk: pontosság, precizitás, innováció, megbízhatóság és korrekt hozzáállás az ügyfelekhez

Cégünk a 90-es évek elején indult, mint kandalló-, illetve cserépkályhaajtó-gyártó egyéni vállalkozás, amely 2013-tól kft-ként működik tovább. Kezdetektől nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, a rövid határidőre, a korrektségre és a folyamatos fejlesztésekre. Ennek köszönhetően elmondhatjuk, hogy a hazai piacon az élen járunk a területünkön. Ezt az elsőséget, hosszú kemény munkával és a szakma iránti szeretettel, lelkesedéssel, elhivatottsággal értük el. Számos szakmai és vásárlói elismerést kapunk. Céljaink között szerepel piaci helyzetünk megtartása, tovább erősítése és mindenek előtt, hogy Önt, elégedett ügyfeleink között tudhassuk. Igyekszünk minden igényt maximálisan kielégíteni, segítségére lenni megrendelőinknek. Fontos, hogy ügyfeleink, a számukra legmegfelelőbb termékünket kapják és azt hosszú évtizedeken keresztül, problémamentesen, elégedetten használhassák. Napjainkra több mint 50 különböző öntvényajtót gyártunk, legyen az kandalló, cserépkályha, körkályha, tömegkályha, kemence vagy minimal-modern stílusú kályha. Nálunk minden típusra, talál ajtót. Az általunk gyártott öntvény termékek mindenben megfelelnek az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány előírásainak is.
Kültéri kemencékhez lemezből készítünk ajtókat, amelyekből raktáron több mint 10 különböző méret található. Elképzelése alapján rövid határidőn belül, egyedi ajtót is elkészítünk.

Referenciák

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi űrlap kitöltésével közvetlenül kapcsolatba léphet Tűzvilág Partnerünkkel.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a kapcsolati űrlap nem árajánlat kérésre szolgál. Az árajánlat kidolgozása egy tervezési-egyeztetési folyamat része, azt előre megadni a helyszín és a feltételek ismerete nélkül nem lehet.

[recaptcha]